PANORAMA APPARTEMENTEN 'AQUILA' IN DEN HELDER

De appartementen in Over het Wad zijn verdeeld over twee woongebouwen. Elk gebouw beschikt over een eigen hoofdentree. Op de noord-westelijke hoek van het plan is het kleinschalige appartementencomplex gelegen met vier woonlagen. Daarnaast, gelegen aan de noordzijde van Over het Wad, bevindt zich de woontoren die negen woonlagen telt.

De woontoren omvat zeventien appartementen, met woonoppervlaktes tussen 80 m2 en ruim 120 m2. De balkons en terrassen zijn gunstig georiënteerd op het zuiden of westen. Vanaf de 3e verdieping biedt deze fraai vormgegeven woontoren eindeloze vergezichten over de stad en over zee, tot aan Texel! Op de twee bovenste woonlagen bevinden zich twee prachtige penthouses, beide voorzien van een royaal dakterras.

Het kleinschalige appartementencomplex heeft op de onderste 2 woonlagen vijf maisonnettes met riante woonoppervlaktes van ruim 100 m2 tot 130 m2. Op de bovengelegen 2e en 3e verdieping bevinden zich tien galerij-appartementen.

Lijstweergave woningen

Bouwnr. Verdieping Woonopp. Buitenruimte Koopsom

HERENHUIS, DEKWONING

ZEEZICHT, DEKTERRAS

INTERESSE?

Wilt u meer weten over dit unieke project? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Den Helder