WONEN IN EEN VRIENDELIJKE STAD WAAR JE JE THUIS VOELT

Wonen in Den Helder is sfeervol wonen in een moderne stad met een rijke historie. Wonen in een vriendelijke stad waar je je thuis voelt en waar je elkaar kent. Actief wonen in een dynamische stad waar altijd iets te beleven valt en altijd iets te doen is. Den Helder, een genot om te wonen.

De vernieuwde werflocatie Willemsoord, de gemoderniseerde winkelstraten, het stadspark, het treinstation, de dijk en het strand. De meeste voorzieningen zijn vanuit Over het Wad op loopafstand gelegen. Lekker uitwaaien aan zee, een dagje shoppen of wat drinken in een gezellig cafeetje of op één van de vele terrasjes? In het veelzijdige Den Helder gaan wonen, winkelen, recreëren en uitgaan hand in hand.

Den Helder

MARINESTAD BIJ UITSTEK

Dankzij de strategische ligging is Den Helder uitgegroeid tot dé marinestad van Nederland. Belangrijke onderdelen van de Marine zijn gevestigd in Den Helder. Tevens beschikt Den Helder over het bijzondere Marinemuseum. Hier maakt u kennis met de rijke historie van de Koninklijke Marine. Beleef Nederlands oudste krijgsmachtsdeel en klim aan boord van het ramschip Schorpioen, de mijnenveger Abraham Crijnssen of de onderzeeboot Tonijn.

Den Helder
Den Helder