Ontdek Over het Wad!
PANORAMA APPARTEMENTEN EN HERENHUIZEN IN DEN HELDER

Meer weten?

Wilt u op de hoogte blijven van Over het Wad? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

De naam zegt het al. Vanuit deze fraaie, lichte appartementen en ruime herenhuizen heeft u schitterend zicht over het Waddengebied. Met de zee en het strand als fraaie decors voor de meest inspirerende panoramabeelden. En dat terwijl u intens geniet van de luxe en ruimte van uw appartement of herenhuis. Een beter perspectief kunnen we u niet bieden, toch?

Na de hooggewaardeerde Grachtengordel is dit de volgende fase in project Molenplein in Den Helder: Over het Wad. Met een gevarieerd woningaanbod, waarin prachtige panorama appartementen en statige herenhuizen uw verwachtingen zullen overtreffen.

Bijzonder aan Over het Wad zijn onder andere de fascinerende uitzichten vanuit de woningen en het architectonisch ontwerp met het hoge afwerkingsniveau. Molenplein is onderdeel van de grootschalige metamorfose van het stadshart van Den Helder. Een metamorfose waarbij het Helderse centrum verandert in een bruisend gebied waar uw woonwensen vervuld zullen worden. Of u nu houdt van shoppen, uitgaan of een verfrissende wandeling door de natuur: stadse gezelligheid en maritiem genieten gaan hier hand in hand.

(Den) Helder

Wist u dat Den Helder tot de zonnigste plaatsen van Nederland behoort? Met ruim 1.600 zonuren verdient de stad jaarlijks een top-3 notering. Zonaanbidders voelen zich in deze kustplaats dus thuis. En de woningen in Over het Wad behoren daarmee dus tot de zonnigste woningen in heel Nederland!

Over het Wad

Volop genieten van luxe, ruimte en adembenemende uitzichten over het Waddengebied. En met een zee aan keuze- en uitbreidingsmogelijkheden laten de appartementen en herenhuizen van Over het Wad niets te wensen over! Meer weten? Klik hier!Nieuws

De verkoop van Over het Wad start.Klik hier voor de laatste stand van zaken rond dit unieke woonproject. Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

Verkoop

'Over het Wad' is een ontwikkeling van Helder Vastgoed BV. De verkoop wordt verzorgd door JongewaardHeemskerk NVM Makelaars. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar of vul het contactformulier in.

Ontdek Den Helder

Verkoop

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159a
1782 BE Den Helder
Tel. 0223 - 61 22 30
info@jongewaardheemskerk.nl

Opdrachtgever

Helder Vastgoed BV
Middenweg 159
1782 BE Den Helder

Bouw / Realisatie

A. Tuin Den Helder BV
Ambachtsweg 15
1785 AJ Den Helder