OVER HET WAD:
34 APPARTEMENTEN AQUILA en 10 HERENHUIZEN DIANTHUS in DEN HELDER

Na de hooggewaardeerde Grachtengordel is dit de volgende fase in project Molenplein in Den Helder: Over het Wad. Met een gevarieerd woningaanbod, waarin prachtige panorama appartementen en statige herenhuizen uw verwachtingen zullen overtreffen. Bijzonder aan Over het Wad zijn onder andere de fascinerende uitzichten vanuit de woningen en het architectonisch ontwerp met het hoge afwerkingsniveau.

Molenplein is onderdeel van de grootschalige metamorfose van het stadshart van Den Helder. Een metamorfose waarbij het Helderse centrum verandert in een bruisend gebied waar uw woonwensen vervuld zullen worden. Of u nu houdt van shoppen, uitgaan of een verfrissende wandeling door de natuur: stadse gezelligheid en maritiem genieten gaan hier hand in hand.

34 APPARTEMENTEN AQUILA DEN HELDER

De appartementen in Over het Wad zijn verdeeld over twee woongebouwen. Elk gebouw beschikt over een eigen hoofdentree. Op de noord-westelijke hoek van het plan is het kleinschalige appartementencomplex gelegen met vier woonlagen. Daarnaast, gelegen aan de noordzijde van Over het Wad, bevindt zich de woontoren die negen woonlagen telt.


Den Helder

10 HERENHUIZEN DIANTHUS DEN HELDER

Over het Wad heeft een gevarieerd aanbod aan ruime herenhuizen. Naast de woontoren bevinden zich vier riante gezinswoningen die zijn voorzien van een dekterras op het zuiden. De bovenste woonlaag biedt uitzicht over zee. De overige zes herenhuizen beschikken over een achtertuin die eveneens op het zuiden is georiënteerd. Door de variatie in woonoppervlakte, beukmaat en zelfs het aantal woonlagen biedt Over het Wad voor elk gezin de ideale woning.


Den Helder
Den Helder

SITUATIE

Klik op de afbeelding om deze te vergroten

Den Helder